ninoo اعضاء وضعيت: آفلاين 16 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 34 امتياز: 1941 تشکر کرده: 12 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: Half in hell Half in paradise
ارسال شده در: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 20:09:12 موضوع مطلب: مافیای 2 وارد میشود
اولین سری بازی مافیا در سال 2002 ساخته شد
این بازی یکی از اولین بازیهایی بود که در یک محیط باز جریان داشت.
Illvsion softworks نام استودیوی سازنده این بازی هم اکنون زیر مجموعه شرکت take-tow میباشد.
داستان بازی همانطور که از نامش پیداست مربوط به گروه های مافیایی و تاثیرش بر زندگی اقشار مختلف است.
اخبار ساخت بازی در اگوست گذشته اعلا شدو سرانجام 2k games اولین جزییات بازی را فاش نمود.
طبق اخبار Mafia ll ادامه نسخه اول آن نیست و هیچ ربطی به نسخه قبلی خود ندارد.
داستان بازی کمی قبل از جنگ جهانی دوم آغاز میشود..قهرمانهای داستان به نامهای Vito و Joe (بازیکن فقط در نقش Vito میتواند بازی کند)
به کمک دوستانشان در مامورتها شرکت میکنند.
در طول داستان انتخوابهای متفاوتی خواهید داشت که انجامش بر روند بازی تاثیر خواهد گزاشت.
به همین خاطر انتهای بازی شامل چندین پایان مختلف خواهد بود.
از قابلیت های بازی میتوان موتور قدرتمن گرافیکی بازی اشاره نمود.سایه زنی و نور پردازی و طراحی بینظیر شهر و کرکترها شگفت انگیز است.
در نسخه جدید کرکتر کارهای بیشتری نسبت به گزشته میتواند انجام دهد.مانند تهیه ساندوی از دستفروش کنار خیابان که موجب تقویت شخصیت بازی میشود
و یاد گرفتن حرکات مختلف در باشگاه برای مبازه تن به تن و غیره...
در آخر طرفداران مافیا میتوانند انتظار همان سطح داستان و دقت بالا را در بازی شماره 2 داشته باشند.
این بازی احتمالا در اسفند به دست ما خواهد رسید. _________________ I will stay here
Even if it offends someone like
manager مدیر سایت وضعيت: آفلاين 21 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 263 امتياز: 17562 تشکر کرده: 6 تشکر شده 127 بار در 95 پست
محل سكونت: Planet Earth
ارسال شده در: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 22:36:40 موضوع مطلب: Release
تاریخ عرضه بازی هنوز مشخص نیست. پس نمیتوان گفت که تا اسفند ماه در ایران است!
من فکر می کنم که حداقل باید 6 ماه صبر کرد چون بازیهایی که تاریخ عرضه آنها مشخص نیستند، حتی ممکن است به تعویق نیز بیفتند. _________________ The Truth is What you Believe
ninoo اعضاء وضعيت: آفلاين 16 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 34 امتياز: 1941 تشکر کرده: 12 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: Half in hell Half in paradise
ارسال شده در: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 23:57:07 موضوع مطلب:
من گفتم احتمالا نه 100%.
هنوز تاريخ انتشار دقيقي براي بازي Mafia II مشخص نشده با اين وجود 2K Games بيان کرده بود اين بازي در سال مالي 2009 اين شرکت(ابتداي November 2008 تا پايان October 2009) منتشر خواهد شد
ولی حرف شمام صحیحه ممکنه تا تابستونم نیاد. _________________ I will stay here
Even if it offends someone like
تمامی مطالب این وب سایت اعم از محتوا و لينك هاي دانلود برای دانلودیها محفوظ است. لطفاً جهت استفاده منبع را ذكر نمائيد.
همچنين جهت تماس با ما مي توانيد از طريق ايميل زير اقدام نمائيد.