HIGH_IMPEDANCE کاربر جدید وضعيت: آفلاين 24 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 711 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 5 بهمن ماه ، 1388 16:09:26 موضوع مطلب: Internet Speed
با سلام به دوستان دانلودی عزیز
باید بگم که اگر به عنوان مثال سرعت اینترنت شما 1Megabit per Second باشه از نظر علمی میانگین سرعت دانلودتون باید 128KByte per second باشه
کافی سرعت اینترنتتون بر حسب کیلوبیت رو به 8 تقسیم کنید.
پس اگر سرعتتون گاهی به 120 یا حتی بالعکس به 132 یا بیشتر هم برسه اشکالی پیش نمیاد چون میانگین سرعتتون در یک بازه زمانی معیّن 128KBs خواهد بود.
لازم به ذکر است که میزان نوسانات سرعت دانلود شما به عوامل زیر بستتگی داره:
1) ترافیک isp سرویس دهنده که هر لحظه در حال نوسانه
2) پهنای باند سروری که ازش دانلود می کنید.
3) با توجه به اینکه َاینترنت پر سرعت در ایران بیشتر از نوع ADSL میباشد و این تکنولوژی بر مبنای مدولاسیون فرکانسی است که مدارات مدوله سازی و دی مدولاسیون آن ساختار پیچیده ای از نظر سخت افزاری دارند باید در انتخاب مودم دقت کرد. مودم ها شاید باعث افزایش یا کاهش سرعت میانگین دانلود بطور محسوسی نشن ولی تأخیر حاصل از مدارات آنها در ارسال و دریافت packet های حاوی اطلاعات می تواند باعث نوسانات در سرعت لحظه ای دانلود شما شود.
4) همونطور که گفتم مدولاسیون در ارتباط ADSL از نوع فرکانسی است و این باعث میشود مسافت در این ارتباط از اهمیّت ویژه ای برخوردار باشد پس سعی کنید در انتخاب ISP مورد نظرتون فاصله منزل تا ISP رو مورد توجه قرار دهید هر چه فاصله بیشتر باشد سرعت کمتر و تأثیر عوامل مزاحمی مثل Noise و Distortion (اعوجاج) روی داده ها بیشتر خواهد شد که این عوامل امکان disconnect ها رو در طول روز افزایش خواهد داد.
5) در پایان توصیه می کنم که از یک نرم افزار قوی که بتونه از حداکثر پهنای باندتون بهره بگیره استفاده کنید.
کاربرانی که برای این ارسال از HIGH_IMPEDANCE تشکر کرده اند Sintara
Borhan کاربر جدید وضعيت: آفلاين 4 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 5 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 4 تير ماه ، 1389 16:45:03 موضوع مطلب:
آقا حالا من مي خوام يه پکيج 128/128 و يه مودم با پورت ethernet از پارس آنلاين بگيرم.اين سرعتش خوبه يا نه؟؟؟ من به سرعت بيشتر از کيفيت اهميت ميدم.در ضمن من فقط مي خوام با اين فيلم و کليپ دانلود کنم: مثلا براي دانلود يه فيلم 400 مگابيتي چقدر وقت ميخواد؟؟؟ منتظر جواب هستم
باي _________________ B.Gh
تمامی مطالب این وب سایت اعم از محتوا و لينك هاي دانلود برای دانلودیها محفوظ است. لطفاً جهت استفاده منبع را ذكر نمائيد.
همچنين جهت تماس با ما مي توانيد از طريق ايميل زير اقدام نمائيد.