کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 12 شهريور ماه ، 1389

دانلودیها | لینک مستقیم فیلم - کیفیت بالا: تالار گفتمان

انجمن هاي دانلوديها :: نمايش موضوعات - برای دانلود از چه isp و با چه سرعتی استفاده می کنید؟!

برای دانلود از چه isp و با چه سرعتی استفاده می کنید؟!

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

انجمن هاي دانلوديها صفحه اول انجمن -> عمومي

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

groupnima
اعضاء

وضعيت: آفلاين
18 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 5
امتياز: 76
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 11:48:21    موضوع مطلب: برای دانلود از چه isp و با چه سرعتی استفاده می کنید؟! پاسخ همراه با اعلان

برای دانلود از چه isp و سرعتی استفاده می کنید؟
سرعت دانلودتونم بگید!

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
Bikhial(دوشنبه، 5 بهمن ماه ، 1388 20:56:44),  

medriss
مدیر سایت
مدیر سایت

24 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 55
امتياز: 1346
تشکر کرده: 53
تشکر شده 10 بار در 9 پست

محل سكونت: at downloadiha

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 12:17:19    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من که خودم از صبانت استفاده میکنم و سرعت دانلودم حدود 120 هست. تنها بدیه صبانت محدودیت حجمی اونه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

nnnnz
اعضاء

16 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 75
امتياز: 1039
تشکر کرده: 10
تشکر شده 18 بار در 16 پست

محل سكونت: HELL

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 16:03:13    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

منم MAXNET استفاده میکنم با سرعت 60 دانلود برمیدارم البته ماله من 256 هست . یا علی .

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

groupnima
اعضاء

18 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 5
امتياز: 76
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 4 بهمن ماه ، 1388 18:35:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من خودم از پارس آنلاین استفاده می کنم
اگر چه سرعت اسمیش 1mb ولی به زور سرعت دانلودم 120ه

بازگشت به بالا

HIGH_IMPEDANCE
کاربر جدید
کاربر جدید

24 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 4
امتياز: 711
تشکر شده 2 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 5 بهمن ماه ، 1388 16:09:26    موضوع مطلب: Internet Speed پاسخ همراه با اعلان

با سلام به دوستان دانلودی عزیز
باید بگم که اگر به عنوان مثال سرعت اینترنت شما 1Megabit per Second باشه از نظر علمی میانگین سرعت دانلودتون باید 128KByte per second باشه
کافی سرعت اینترنتتون بر حسب کیلوبیت رو به 8 تقسیم کنید.
پس اگر سرعتتون گاهی به 120 یا حتی بالعکس به 132 یا بیشتر هم برسه اشکالی پیش نمیاد چون میانگین سرعتتون در یک بازه زمانی معیّن 128KBs خواهد بود.
لازم به ذکر است که میزان نوسانات سرعت دانلود شما به عوامل زیر بستتگی داره:
1) ترافیک isp سرویس دهنده که هر لحظه در حال نوسانه
2) پهنای باند سروری که ازش دانلود می کنید.
3) با توجه به اینکه َاینترنت پر سرعت در ایران بیشتر از نوع ADSL میباشد و این تکنولوژی بر مبنای مدولاسیون فرکانسی است که مدارات مدوله سازی و دی مدولاسیون آن ساختار پیچیده ای از نظر سخت افزاری دارند باید در انتخاب مودم دقت کرد. مودم ها شاید باعث افزایش یا کاهش سرعت میانگین دانلود بطور محسوسی نشن ولی تأخیر حاصل از مدارات آنها در ارسال و دریافت packet های حاوی اطلاعات می تواند باعث نوسانات در سرعت لحظه ای دانلود شما شود.
4) همونطور که گفتم مدولاسیون در ارتباط ADSL از نوع فرکانسی است و این باعث میشود مسافت در این ارتباط از اهمیّت ویژه ای برخوردار باشد پس سعی کنید در انتخاب ISP مورد نظرتون فاصله منزل تا ISP رو مورد توجه قرار دهید هر چه فاصله بیشتر باشد سرعت کمتر و تأثیر عوامل مزاحمی مثل Noise و Distortion (اعوجاج) روی داده ها بیشتر خواهد شد که این عوامل امکان disconnect ها رو در طول روز افزایش خواهد داد.
5) در پایان توصیه می کنم که از یک نرم افزار قوی که بتونه از حداکثر پهنای باندتون بهره بگیره استفاده کنید.

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از HIGH_IMPEDANCE تشکر کرده اند Sintara

Borhan
کاربر جدید
کاربر جدید

4 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2
امتياز: 5
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 4 تير ماه ، 1389 16:45:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

آقا حالا من مي خوام يه پکيج 128/128 و يه مودم با پورت ethernet از پارس آنلاين بگيرم.اين سرعتش خوبه يا نه؟؟؟ من به سرعت بيشتر از کيفيت اهميت ميدم.در ضمن من فقط مي خوام با اين فيلم و کليپ دانلود کنم: مثلا براي دانلود يه فيلم 400 مگابيتي چقدر وقت ميخواد؟؟؟ منتظر جواب هستم
باي

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

انجمن هاي دانلوديها صفحه اول انجمن -> عمومي

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)