_________________ how can you see into my eyes like open doors
leading you down into my core
where I’ve become so numb without a soul my spirit sleeping somewhere cold
until you find it there and lead it back home
manager مدیر سایت وضعيت: آفلاين 21 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 134 امتياز: 14844 تشکر کرده: 0 تشکر شده 76 بار در 58 پست
محل سكونت: Planet Earth
ارسال شده در: دوشنبه، 5 بهمن ماه ، 1388 07:48:47 موضوع مطلب: درخواستی ها
درخواست فیلم The Informant شما مورد بررسی قرار می گیرد.
ولی BARNeY عزیز، باز هم تأکید می کنیم که از قوانین درخواست فیلم پیروی کنید. شما لینک imdb درخواست خود را نگذاشتید.
نکته دیگر اینکه، "The Penguins of Madagascar" سریالی است که تا 16 ژانویه 2010، 44 قسمت از فصل اول آن پخش شده است. تمام قسمتهای آن هم با کیفیت HDTV نزد ما موجود است، ولی ما هنوز تصمیم بر آن نداریم که سریال در سایت قرار دهیم. البته تصمیم داریم که بخش سریال را هم در سایت راه اندازی کنیم، که در آن صورت، این سریال بسیار زیبا نیز از انتخابهای ما بوده است.
manager مدیر سایت وضعيت: آفلاين 21 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 134 امتياز: 14844 تشکر کرده: 0 تشکر شده 76 بار در 58 پست
محل سكونت: Planet Earth
ارسال شده در: دوشنبه، 5 بهمن ماه ، 1388 21:54:53 موضوع مطلب: heath ledger
The Imaginarium of Doctor Parnassus حتماً بزودی با کیفیت عالی در سایت قرار خواهد گرفت. آخرین صحنه ها از بازی Heath Ledger یکی از بهترین بازیگران سینما، که اگر می ماند، می توانست از همه بهتر باشد. مطمئناً این فیلم را بزودی در دانلودیها می بینید، البته با کیفیت خوب و حجم پایین.
Tooth Fairy فیلم بسیار ضعیفی است، که 3 روز پیش (22 ژانویه) اکران شد. البته که هنوز کیفیت خوبی از آن در دست ما نیست، و نمی توانیم آن را در سایت قرار دهیم.
از آن فیلمهایی است که به Dwayne Johnson نمی آید که آن را بازی کند! البته این نظر من است.
درخواست Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel مورد بررسی قرار می گیرد. _________________ The Truth is What you Believe
nnnnz اعضاء وضعيت: آفلاين 16 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 65 امتياز: 891 تشکر کرده: 10 تشکر شده 18 بار در 16 پست
محل سكونت: HELL
ارسال شده در: شنبه، 1 اسفند ماه ، 1388 12:32:48 موضوع مطلب:
اخه این سرور شما چه مشکلی داره هر هفته سرور با مشکل رو به رو میشه . پس من از کجا فیلم دانلود کنم اگه برم سایتهای دیگه که نمیشه یعنی نامردی میشه من میخوام این سایت پیشرفت کنه واسه همین هدفم کمکه . همین .
اخه اگه بدونید که من چقدر عقب افتادم از عرصه فیلم ازتون خواهش میکنم فیلمهای جدید بزارید .
تمامی مطالب این وب سایت اعم از محتوا و لينك هاي دانلود برای دانلودیها محفوظ است. لطفاً جهت استفاده منبع را ذكر نمائيد
همچنين جهت تماس با ما مي توانيد از طريق ايميل downloadiha@gmail.com اقدام نمائيد.