در ضمن، فیلم آواتار هم اکنون در سایت موجود است و ما فقط هنگامی دوباره آن را در سایت قرار می دهیم که کیفیت اصلی آن منتشر شود.
در مورد سینمای سه بعدی و فیلمهای سه بعدی هم می توان یک مقاله کامل نوشت، ولی به طور مختصر می توانم بگویم که نسخه سه بعدی فیلمها توسط تکنیکی به نام Stereoscopy بوجود می آیند. و از طریق تابش استریو اسکوپیک تهیه می شوند. همانطور که از نام آن مشخص است از تابش دو تصویر استفاده می کند. معمولآ این دوربین ها کنار هم قرار می گیرند که تصاویر را با زاویه ی ۹۰ درجه توسط آینه ها فیلم برداری می کنند که بعدأ همگام و همزمان ساخته می شوند و تکنیکها و خصوصیات دو تصویر را مشابه می کنند. بیننده عینکی را به چشم می گذارد که تنها یکی از این تصاویر را به هر چشم می فرستد و مغز دو تصویر را با هم ترکیب می کند تا حس نرمی تصویر از بین برود و تصاویر ثبات پیدا کنند. در نتیجه احساس دیدن عمق یعنی بعد سوم را پیدا می کند. البته تکنولوژی مدرن امروزه امکان تهیه فیلم سه بعدی بدون نیاز به دو دوربین را از طریق تصاویر کامپیوتری (CGI) می دهد.
تصاویر سه بعدی استریواسکوپیک که بوسیله دو لنز ایجاد می شوند، دو تصویر را در فاصله ای معادل فاصله دوچشم انسان بر روی پرده می اندازند؛ یعنی حدود 6.3 سانتی متر.
البته فیلمهای سه بعدی امروزی از جمله اواتار با تکنولوژی IMAX ساخته می شوند.
آی مکس، که مخفف IMAGE MAXIMUM، نام شرکتی بزرگ با زمینه فعالیتی فیلم و سینما و ابداع کننده سالنهای سینمایی IMAX و نوعی قالب منحصر به فرد برای فیلم است. از ویژگیهای این قالب می توان به اندازه بسیار بزرگ تصاویر و وضوح بالای انها اشاره کرد.
پردههای به کار گرفته شده در سالن های IMAX به مراتب بزرگتر از پردههای سینمای معمولی است. بطور مثال یکی از مواردی را که میتوان اشاره کرد در دارلینگ هاربر استرالیا، دارای ابعاد ۲۹ متر ارتفاع و ۳۵ متر عرض است. لازم به ذکر است که ماده استفاده شده در ساخت این پرده، وینیل با روکش رنگ نقرهای است. صفحههای IMAX با قوسی خاص برای افزایش حداکثری میدان دید تکتک بینندگان طراحی شدهاند و موقعیت مکانی صفحه برای رسیدن به این منظور بهدقت محاسبه شدهاست. در بیشتر سالنهای IMAX این صفحهها از دیوار تا دیوار و از سقف تا کف کشیده میشوند. دلیل استفاده از رنگ نقرهای، به حداکثر رساندن قطببندی نور و درخشندگی در آن است. در واقع این رنگ بشدت نور را انعکاس میدهد. عملیات اعمال رنگ روی صفحهها توسط روبات انجام میگیرد تا رنگ به صورت کاملا یکنواخت پرده را بپوشاند. انتخاب این مواد با دقت بسیار و برای دستیابی به ۳۰ درصد قابلیت انعکاس در یک صفحه نیمکرهای صورت گرفتهاست. همچنین این پردهها دارای میلیونها روزنه ریز هستند تا در تقابل با صوت قرار نگیرند و صدا به راحتی در آنها جریان داشته باشد. بالا بودن وضوح تصاویر این امکان را به وجود میآورد که بیننده بتواند در فاصله بسیار نزدیکی از پرده سینما قرار بگیرد. همچنین صندلیها نیز دارای شیب ملایم هستند تا بیننده کاملا به صفحه مسلط باشد.
در سالنهای سینمای IMAX برای بوجود آوردن صدایی رسا و گیرا از تکنیک آکوستیک استفاده می کنند تا صدایی دقیق و واقعی را به بیننده ارائه دهد به صورتی که تماشاگر قادر باشد با افتادن یک سوزن، صدا و حتی محل فرود آن را تشخیص دهد.
دوربینهای IMAX دارای ۲ لنز هستند که به صورت افقی در کنار یکدیگر و به فاصله ۵/۲ اینچی از یکدیگر قرار گرفتهاند. این میزان در واقع متوسط فاصلهای است که بین ۲ چشم انسان قرار دارد. هنگام فیلمبرداری ۲ حلقه مجزا (برای چشم راست و چپ) تصاویر را به صورت همزمان تهیه میشود. با این شیوه، با پخش همزمان فیلمها توسط پروژکتور، بیننده تصوری سهبعدی از تصاویر خواهد داشت. در این سینماها برای ایجاد تصویر بهتر، از عینکهای ویژهای استفاده میشود تا تصویر مخصوص هر چشم را به صورت مستقل به بیننده منتقل کند.
تمام فیلمهای کنونی که سه بعدی هستند از همین تکنولوژی IMAX استفاده می کنند.
البته در فیلم اواتار چون اکثر صحنه ها کامپوتری هستند، از تکنولوژی های جدیدتری هم برای سه بعدی سازی استفاده شده، که باعث شده تا نمایش سه بعدی آن تا به امروز، دقیقترین نمایش سه بعدی جهان باشد و البته با فیلمهای سه بعدی دیگر فرق داشته باشد! (می توانید از آنهایی که در خارج از کشور فیلم را در سینمای IMAX دیده اند بپرسید!)
فیلم چهار بعدی (4D) همان نمایش سه بعدی فیلم در یک سینمای چهار بعدی است. اینگونه سینماها افکتهای فیزیکی را، همرمان با نمایش فیلم در سالن به اجرا در می آورند. از جمله این افکتها می توان به باد، باران، نورهای فلش و متحرک و لرزش و حرکت صندلی ها را می توان نام برد! این سالن ها فقط در مکانهای خاصی موجودند، و هر جایی نمی توانید آنها را ببینید _________________ The Truth is What you Believe
کاربرانی که برای این ارسال از manager تشکر کرده اند radium
aryan_silence کاربر جدید وضعيت: آفلاين 12 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 5 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 12 بهمن ماه ، 1388 02:16:09 موضوع مطلب: برای کامپیوتر ؟
ممنونم از توضیح دقیقتون ...
اما روش های دیدن فیلم در تلوزیون و کامپیوتر به شکل سه بعدی چطور هست، آیا هیچ ورژن فشرده شده ای از فیلم سه بعدی آواتار برای کنسول کامپیوتر وجود دارد ؟
manager مدیر سایت وضعيت: آفلاين 21 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 263 امتياز: 17562 تشکر کرده: 6 تشکر شده 127 بار در 95 پست
محل سكونت: Planet Earth
ارسال شده در: دوشنبه، 12 بهمن ماه ، 1388 07:50:28 موضوع مطلب:
توسط یک دستگاه IR Emitter (یاهمون Projector) که از سوی شرکت NVIDIA برای کارتهای گرافیکی آن ارائه شده، می توانید نمایش سه بعدی را برای بازیها ، فیلمها ، عکسها و حتی برنامه های سه بعدی، مانند Maya و 3DS Max در کامپیوتر داشته باشید.
البته قبل از آن حتماً آخرین درایور کارت گرافیک خود را از اینجا:
گرفته و آن را نصب کنید.
در ضمن کارت گرافیک شما حتماً باید NVIDIA بوده ، حداقل سری 8 و صفحه نمایش شما هم سازگار با این تکنولوژی باشد. ویندوز شما هم حتماً باید Vista یا 7 باشد.
برای نمایش عکس و فیلم سه بعدی، کارت گرافیکی سری 8 به بالا نیاز دارید و برای نمایش بازی ها و برنامه های سه بعدی بایدکارت گرافیک شما GeForce 8800 به بالا باشد. همچنین به یک عینک سه بعدی که از سوی NVIDIA ارائه شده هم نیاز دارید.
برای کسب اطالاعات بیشتر و راه اندازی این سیستم، حتماً صفحات زیر را ببینید:
در حال حاضر نوت بوک ASUS G51J 3D مجهز به این تکنولوژی است!
یک سری از برندهای تولید کننده ی تلویزیون مثل پاناسونیک نسل جدید تلویزیون ها ملقب به 3d ready رو دارن روانه ی بازار میکنن.
برای تهیه پک سه بعدی Nvidia، که شامل کارت گرافیکی، عینک و emitter هست، در داخل ایران، باید خیلی تو خرج بیفتید. به شما توصیه می کنم که از عینکهای دیگری به جز nvidia هم استفاده نکنید که پولتون رو دور ریختید! چون یه سری سایتها دارن سوء استفاده می کنن از این قضیه و به اصطلاح خودشون عینک و تجهیزات سه بعدی می فروشن! (عینکای مقوایی با شیشه های طلقی یا عینکهای چینی با آرم هایی که تا حالا اسمشونم نشنیدید.)
برخی فروشنده ها توی ایران فعالیت می کنند که اگه بهشون سفارش بدید (و البته گیر هم بدید) پک رو واستون تهیه می کنند. البته دقت کنید که به جز صفحه نمایش، emitter، و عینک nvidia، کارت گرافیک که تو ایران ریخته و فراوونه خدا رو شکر
موفق باشید _________________ The Truth is What you Believe
کاربرانی که برای این ارسال از manager تشکر کرده اند radium, samsami3000
dr_bijan کاربر جدید وضعيت: آفلاين 13 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 5 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 13 بهمن ماه ، 1388 17:33:37 موضوع مطلب:
سلام
ممنون برای جوابهای کاملی که دادی
آیا فیلمهای 3 بعدی که در اینترنت پیدا میشن رو میشه با همین عینکهای مقوائی استاندارد دید ؟
مثل همین عکسهائی که زدید ؟ یا مثل این لینک ؟
manager مدیر سایت وضعيت: آفلاين 21 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 263 امتياز: 17562 تشکر کرده: 6 تشکر شده 127 بار در 95 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 13 بهمن ماه ، 1388 23:54:43 موضوع مطلب: W8
فعلاً که اواتار روی اکرانه و نسخه DVD اصلی اون هم نیومده، چه برسه به نسخه سه بعدی. اون هم برای دانلود. در ضمن، اینجور فیلمهای عالی و مخصوصاً اواتار که برترین فیلم سینمای جهان است رو اگر یه مقدار خرج کنید، و دسترسی داشته باشید، از آمازون بخرید، جای دوری نمیره . یا کسی رو داشته باشید که براتون بخره و یه جوری بفرسته.
در مورد عینک هم، اگه به دیدن باشه که می شه دید، ولی این کجا و آن کجا! امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید. _________________ The Truth is What you Believe
vampire کاربر جدید وضعيت: آفلاين 16 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 5 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 15:50:49 موضوع مطلب:
می شه فیلم avatar رو همین جوری و بدون هیچ عینکی دید ؟ امیدوارم بشه چون واسه دیدنش دارم لحظه شماری می کنم! البته اگه قراره ازش نهایت استفاده رو بکنیم باید سه بعدیشو ببینیم . البته اگه بشه؟؟!؟ _________________ aili joon
nnnnz اعضاء وضعيت: آفلاين 16 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 75 امتياز: 1039 تشکر کرده: 10 تشکر شده 18 بار در 16 پست
محل سكونت: HELL
ارسال شده در: جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 16:51:59 موضوع مطلب:
vampire مي نويسد:
می شه فیلم avatar رو همین جوری و بدون هیچ عینکی دید ؟ امیدوارم بشه چون واسه دیدنش دارم لحظه شماری می کنم! البته اگه قراره ازش نهایت استفاده رو بکنیم باید سه بعدیشو ببینیم . البته اگه بشه؟؟!؟
یله البته که بدونه عینک دیده میشه اون عینک واسه سه بعدی دیدن فیلم هست الان کیفیت TS رو اینترنت هست که دیده میشه و من نگاه کردم از خوده این سایت دانلود کردم . پس نگران نباش .
ارسال شده در: جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 19:04:13 موضوع مطلب: Avatar
به محض فعال شدن سرورهای جدیدمان و انتقال کامل سرور، اواتار را با کیفیت DVD (کیفیت خوب و نه TS) و با زیرنویس فارسی و کم حجم در دانلودیها خواهید دید. توصیه می کنم کمی بیشتر منتظر بمانید و کیفیت خوب آن را ببینید.
همانطور هم که در بالا توضیح دادم، نسخه سه بعدی فیلم با نسخه عادی فرق می کنه، نسخه عادی رو مثل بقیه فیلمها می تونید ببینید ولی نسخه سه بعدی رو با عینک باید ببینید. در صورتی که می خواهید نسخه عادی را سه بعدی ببینید، باید از تکنولوژی Nvidia استفاده کنید،که البته برای مثال، نسخه اصلی سه بعدی فیلمی مثل اواتار، با نسخه عادی که با شبیه ساز Nvidia سه بعدی شده است، زمین تا آسمان فرق می کند. _________________ The Truth is What you Believe
live935 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 11 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 17 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 13 اسفند ماه ، 1388 00:46:47 موضوع مطلب:
بابا عجب ادمی هستی ها
هر چی میگن دوباره میگه فیلم 3 بعدی میخوام
فیلم 3 بعدی رو فقط تو سینما میشه نگاه کرد نه تو خونه تازه اونم با تکنولوژی خاص خودش
معلوم نیست دنبای چی میگردی
ninoo اعضاء وضعيت: آفلاين 16 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 34 امتياز: 1941 تشکر کرده: 12 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: Half in hell Half in paradise
ارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 14:34:28 موضوع مطلب:
[quote="live935"]بابا عجب ادمی هستی ها
هر چی میگن دوباره میگه فیلم 3 بعدی میخوام
فیلم 3 بعدی رو فقط تو سینما میشه نگاه کرد نه تو خونه تازه اونم با تکنولوژی خاص خودش
اولا من دنبال تریلر این فیلم هستم نه خود فیلمش .تازه نه واسه دیدن برای کسی میخوام.
دوما شما از کجا میدونی نمیتونم تو خونه ببینم؟
سوما من درخواست کردم این فیلو برام بزارن نپرسیده بودم میخوام ببینم
تمامی مطالب این وب سایت اعم از محتوا و لينك هاي دانلود برای دانلودیها محفوظ است. لطفاً جهت استفاده منبع را ذكر نمائيد.
همچنين جهت تماس با ما مي توانيد از طريق ايميل زير اقدام نمائيد.