ninoo اعضاء وضعيت: آفلاين 16 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 34 امتياز: 1941 تشکر کرده: 12 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: Half in hell Half in paradise
ارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 02:33:20 موضوع مطلب:
ببخشید یه سوال ! این سریال Point Pleasant که میگین کامله ؟یعنی تمام قسمتهاش پخش شده؟ _________________ I will stay here
Even if it offends someone like
ninoo اعضاء وضعيت: آفلاين 16 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 34 امتياز: 1941 تشکر کرده: 12 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 12:45:18 موضوع مطلب:
nnnnz مي نويسد:
ninoo مي نويسد:
ببخشید یه سوال ! این سریال Point Pleasant که میگین کامله ؟یعنی تمام قسمتهاش پخش شده؟
بله عزیز تمام فسمتاش پخش شده چطور مگه ؟
برای انکه تجربه خوبی از سریالای نصفه ندارم.
تنها سریالاییم که دیدم lost و supernutioral .
اونم که که با مصیبت لینک سالمشو پیدا میکنم.
تازه یکیشونم بخاطر المپیک زمستانی پخشش قطع شده
ارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 19:06:44 موضوع مطلب:
نمیدونم از فیلمای تخیلی خوشت میاد یا نه .ولی به نظر من که این سبک فیلمارو دوست دارم که عالیه.
موضوعش در مورد شیاطینو و فرشته ها و از این چیزاست. _________________ I will stay here
ارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 20:05:09 موضوع مطلب:
راستی سریال the vampire diaries از امشب کانال mbc persia حدودای ساعت 9 شروع به پخش میشه.البته با سانسور و زیر نویس فارسی. _________________ I will stay here
تمامی مطالب این وب سایت اعم از محتوا و لينك هاي دانلود برای دانلودیها محفوظ است. لطفاً جهت استفاده منبع را ذكر نمائيد.
همچنين جهت تماس با ما مي توانيد از طريق ايميل زير اقدام نمائيد.